"ТВОРИ ДОБРО"

2023-04-07

/Files/images/2023_rk/Без названия.jpeg

Людяність у найскрутніші часи — це наша сила. А починається вона сьогодні і зараз! З кожного з нас. Працюємо! Не втомлюємось! Допомагаємо!

Так наш навчальний заклад тісно працює з волонтерським центром "Шостка-Добро" Волонтерський центр "Шостка - Добро" це справжній хаб підтримки, що завжди дотримується свого кредо – щоденна допомога нашим захисникам!

Усі ми знаємо, що автівки "живуть" на фронті не довго. На жаль машини на війні є розхідним матеріалом.Наш навчальний заклад залучався до збору коштів на придбання автомобіля для наших бійців. Постійно працюємо над виготовленням маскувальних сіток. Маскувальні сітки надзвичайно потрібні захисникам. Вони необхідні військовим для маскування від ворожих очей і техніки, і позицій.

/Files/images/2023_rk/FB_IMG_1681662726276.jpgА вітамінна корейська морква та буряк, які готують на працівники, допоможе урізноманітніти меню бійців на фронті.

Смачний буряк, що багатий мінеральними солями, органічними кислотами і фолієвою кислотою, є рекордсменом по концентрації бору і марганцю, а також один з лідерів за вмістом заліза, готовий! Речовини в складі буряка покращують обмін речовин, активізують роботу кровотворення, зміцнюють імунітет.

/Files/images/2023_rk/IMG-4a470c3d1d5c367fe73f1d0ee2ebaeb1-V.jpgДо приготування свята Великодня залучались і вихованці нашого закладу, виготовили вітальні листівки для наших захісників.

А працівники закладу приготували солодкі смаколики, чай та каву.

Зі своєї сторони будемо допомагати центру необхідним для реалізації гуманітарної місії!

З такими людьми ми Переможемо бо разом Український народ – сила.

Кiлькiсть переглядiв: 44

Коментарi