Майстер-клас цікавий в нас

2022-12-13

/Files/images/2022_rk/1-638.jpg

/Files/images/2022_rk/1-638.jpg

З 13 грудня 2022 року у ЗДО 2 «Іскорка» розпочався декадник педагогічних заходів, які проводять педагоги, що атестуються. Першою свій майстер-клас за темою «Удосконалення мовленнєвої компетентності дошкільників засобами ІКТ" провела Соломко О. П. Педагоги садка взяли у ньому активну участь, виконали всі завдання. Важливо те, що вихователь змогла показати переваги використання ІКТ для удосконалення мовленнєвої компетентності.

Декадник педагогічних заходів педагогів, що атестуються у закладі продовжила вихователь Харченко В.В. Вона провела змістовний майстер-клас за темою: "Формування мовленнєвої компетентності дошкільників засобом інтерактивних вправ." Довела до відома педагогів про використання в роботі інтерактивних вправ, які сприяють мовленнєвої активності.

Завершила декадник педагогічних заходів, які проводили педагоги, що атестуються, та провела майстер-клас Тертишна М. В. за темою: "Формування сенсорних еталонів у дітей дошкільного віку засобом розвивального середовища". Розповіла про організацію сенсорного середовища, дидактичних ігр та посібників, які можна створювати в групі .

Дякуємо за змістовний захід та бажаємо подальших успіхів, бажаємо нових звершень на професійному шляху! Бажаємо вірити у нашу Перемогу та постійно зростати професійно!

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi