Місячник безпеки дорожнього руху!

2021-10-05

/Files/images/2021_rk/FB_IMG_1634126687603.jpg

Дорога – це місце підвищеної небезпеки. Вже з дитинства необхідно навчати дитину, як правильно поводитися на дорозі та поряд із нею. Пояснювати дитині, що учасниками дорожнього руху є не тільки водії транспортних засобів, а й пішоходи. Тому, по-перше необхідно знати елементарні правила дорожнього руху, як для водіїв так і для пішоходів. А найголовніше їх дотримуватися!

В рамках проведення місячника безпеки дорожнього руху в закладах освіти, в ЗДО №2 «Іскорка» були організовані виховні заходи, щодо безпеки дітей на дорозі. Всі педагогічні працівники відповідально поставилися до розкриття даної теми: підготували цікавий наочний матеріал, провели заняття, тощо. Діти з задоволенням грали ще раз пригадуючи правила переходу через дорогу.

Всіма педагогами закладу були складені і втілені в життя вихованців заходи з навчання дітей правилам безпеки дорожнього руху: музично-логоритмичне заняття, перегляд мультфільмів, спортивні і музичні розваги, сюжетно-рольові ігри, гра з макетами, дидактичні ігри та вправи, робота з художньою літературою, спостереження за транспортом, моделювання ситуацій, розгляд ілюстрацій, рухливі ігри, вивчення дорожних знаків та ін.

Варто пам’ятати, що дотримання правил дорожнього руху збереже життя і здоров’я наших вихованців.

/Files/images/2021_rk/FB_IMG_1634126694443.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi