Зустріч з Ахмедом Хашем

2018-03-13

/Files/images/DSC02539.JPG

Запорукою успіху у вивченні іноземних мов залишається практика, і найкращим варіантом в цьому випадку є спілкування з носієм мови. Що може бути більш ефективним методом вивчення іноземної мови, ніж спілкування з людиною, яка досконало володіє цією мовою, а окрім цього ще й може навчити вас сленгу, який ви навряд чи знайдете у підручнику. Шостка, 13 березня 2018 року. ШДНЗ №2 «Іскорка». Викладачі англійської мови для дітей дошкільного віку міста взяли успішну участь в зустрічі з носієм англійської мови з Єгіпту, волонтером Ахмедом Хашем

Тема обговорення: «Навчання дошкільників англійської мови. Форми роботи, методи і прийоми». Робоча мова: англійська. Цьому заходу передувала серія переглядів занять у дошкільних закладах міста в рамках роботи творчої групи вихователів з правом викладання англійської мови дошкільникам. Організатори зустрічі: Волошко Л.О., Мозгова Т.В., Макаренко О.О., Цимбаліст М.М.

Це частина волонтерської місії Ахмеда, який є учасником програми «Go Camp». GoCamp – це найбільша волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери зі всієї планети мотивують дітей вивчати іноземні мови та відкривають світ для дітей з усіх куточків України.

Учасники отримали задоволення від спілкування один з одним і почерпнули чимало корисної інформації. Кожна сторона поділилася своїми думками щодо ігрових методів навчання іноземної мови. Дорослі разом з дітьми англомовної групи створили тепле, цікаве, ігрове, мовне середовище. В ході зустрічі яскраво простежувався принцип вивчення англійської: занурення в англомовне середовище як дорослих так і дітей.

Без цього принципу дуже знижується шанс оволодіння англійською хоча б на середньому рівні. Шлях подолання мовного бар'єру тільки один – живе спілкування. Часто ми обмежуємося лише теорією, але ж мова – це практика, живе спілкування! Вихованці знайшли собі співрозмовників: носіїв мови і засвоювали «справжню», «живу» мову через гру, пісні, читання віршів, побудову невимушених діалогів.

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi