Зустріч дітей зі Святим Миколаєм.

2019-12-19

/Files/images/kol_pereglyadi/12.jpg

Зустріч дітей зі Святим Миколаєм.
Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая. Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю. Ще здавна існувало повір’я: якщо в ніч на Св. Миколая загадати бажання, але воно обовязково повинно бути добрим та благочистивим, то святий його обов’язково виконає. Діти, в свою чергу, можуть написати листа Святому Миколаю з побажаннями, щодо свого подарунка. Після чого, всім залишається тільки вірити та чекати, а тим часом вітати своїх рідних та близьких з цим чудовим святом.

Діти для святого Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, що гладить по голівці, радує подарунками.

Малюки завжди з нетерпінням очікують на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним, щоб нагадати як треба поводитися, – навіть різки.

Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Для багатьох людей дуже важливо вірити в дива, бо це дарує надію. Це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

Така казка завітала і в наш ЗДО №2. Всі вихованці дитячого садочка з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгоочікуваний момент.

На свято до дітей завітав головний герой - Святий Миколай. Оскільки всі дітки протягом року були слухняними та ще й підготували для нього чудові вірші, пісні, таночки і питання, він вручив їм солодкі подарунки – про які подбали батьки вихованців. Коли малята отримували подарунки, їх оченята світилися неймовірною радістю. Задоволені і щасливі малюки попрощались з гостем та запросили його на наступний рік.

Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали всі присутні на святі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців та гостей свята на довгий час.

Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові.

Цього року до дітей завітав щедрий і багатий святий Миколай. Дорогу до дітлахів йому вказала добра, чуйна, любляча дітей і світ дошкілля-Ходькова Наталія Іванівна. А щедрим він був тому, що є на світі добрі люди, які вміють дарувати іншим щастя. Дошкільнята нашого садочка щиросердечно дякують за солодкі подарунки до Святого Миколая. Велике дитяче «СПАСИБІ». Шановні батьки! Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!

Такі зустрічі у дитсадку підносять нас над буденністю та розмальовують наше життя неповторними хвилинами щастя, милуванням нашими дітками та надією на позитивні зміни. Головне ж для нас, дорослих, навчити ДИТИНУ радіти життю, зміцнити її здоров'я, навчити щодня відкривати щось нове, відкрити душу, серце і очі дитини. Бажаю усім щасливого Нового Року та Веселих Різдвяних свят. Хай кожен день у Новому Році буде прожитий в мирі і в любові до свого ближнього.

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi