Олімпійський тиждень в "Іскорці"

2018-09-14

/Files/images/IMG_2027-COLLAGE.jpg

/Files/images/images 1(1).jpg

Відповідно до листів Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України № 389 від 04.05.2018, Сумського обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту №373 від 31.08.2018 "Про організацію та проведення Дня фізичної культури і спорту та Всеукраїнського Олімпійського уроку, Олімпійського тижня у 2018 році", з метою пропаганди здорового способу життя, формування в українців фізичного і морального здоров'я та залучення до занять фізичною культурою та спортом якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді у дошкільному закладі освіти №2 «Іскорка» з 09.09.18 по 14.09.18р було організовано ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ.

П'ять кілець на білому прапорі

Між собою переплелися,

Ніби всі спортсмени світу

Міцно за руки взялися.

Олімпійські ігри? Що це за ігри? Це ігри особливі - спортивні. А спорт приносить людям здоров'я і гарний настрій. На цьому тижні в "Іскрці" всі діти на час стали олімпійцями і перевірили свої сили у спортивних змаганнях. Подарували цю можливість вихованцям ДЗО - тренери ДЮСШ "БАРСА": Бубенець Альона Миколаївна та Мірошниченко Лариса Борисівна.

Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.Тиждень був насичений спортивними розвагами, змаганнями, рухливими іграми. Проведення олімпійського тижня подарувало 216 дошкільнятам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.

В ім'я прийдешніх перемог,

Во славу українського спорту,

Хай живе дитяча олімпіада,

Спрямовуюуча до нових рекордів!

/Files/images/images (3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi