Виставка дидактичного посібника 2017

2017-11-28

/Files/images/20171124_103327-COLLAGE.jpg

У ДНЗ № 2 «Іскорка» 23 листопада 2017 року була організована виставка дидактичних ігор і посібників.

На виставку було представлено 9 мультимедійних авторських ігор та 4 дидактичних посібника. З них: 8 ігор 2 посібника-сенсорно-пізнавального спрямування, 1-мовленнєвого для використання у логопедичній, корекційній роботі і 2-валеологічного спрямування. Свої творчі роботи представили: Соломко О.П.- 3 мультимедійні гри сенсорно-пізнавального спрямування, Коломеєць О.В.-1 мультимедійна гра та 2 посібника: один валеологічного спрямування, 1-логіко-математичного, Малишок Н.О.- 1 мультимедійна гра сенсорно-пізнавального спрямування, Цимбаліст М.М.-1 мультимедійна гра сенсорно-пізнавального спрямування з освітньої лінії іноземна мова, Троц І.В.- 1 мультимедійна гра сенсорно-пізнавального спрямування, Бадрак С.П.- 1 мультимедійна гра сенсорно-пізнавального спрямування; Зінь Л.М. - 1 дидактичний посібник сенсорно-пізнавального спрямування, Ворфоломєєва Н.М.- 1 дидактичний посібник логопедично-мовленнєвого спрямування.

Вихователі презентували власні творчі доробки на черговій плановій педраді. Одностайним голосуванням було визначено кращі мультимедійні ігри:

«В гостях у сонечка» - вихователя Малишок Н.О. (мультимедійна гра, створена у сервісі Power Point на основі тригерів), сенсорно-пізнавального спрямування, розрахована для роботи з дітьми раннього і молодшого віку.

«Допоможемо білочці» - вихователя Соломко Олени Петрівни (мультимедійна гра, створена у сервісі Power Point на основі тригерів) сенсорно-пізнавального спрямування, розрахована для роботи з дітьми молодшого віку.

«Find the number» («Шукаємо цифру») - керівника гуртка з англійської мови Цимбаліст Марини Миколаївни (мультимедійна гра, створена у сервісі Power Point на основі тригерів), з освітньої лінії іноземна мова, сенсорно-пізнавального спрямування, розрахована для роботи з дітьми середнього та старшого віку.

У номінації кращий дидактичний посібник визнано такі посібники:

«Троє поросят з торбинками» - вихователя Зінь Л.М., дидактичний посібник, створений власноруч сенсорно-пізнавального спрямування, розрахований для роботи з дітьми старшого віку.

«Український алфавіт» - вихователя Ворфоломєєвої Н.М., дидактичний, логопедичний посібник, створений власноруч, мовленнєвого спрямування, розрахований для роботи з дітьми старшого віку.

Кiлькiсть переглядiв: 348

Коментарi