День відкритих дверей у "Іскорці"

2017-02-16

/Files/images/День відкритих.jpg

ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ – ДІЄВА ФОРМА ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРОСВІТИ БАТЬКІВ У НАШОМУ ДНЗ, ЯКА ВЗАЄМНО ЗБАГАЧУЄ БАТЬКІВ І ПЕДАГОГІВ ДОСВІДОМ ВИВЧЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ. МИ ПРАЦЮЄМО ЗА ГАСЛОМ: «ДВЕРІ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ПОВИННІ БУТИ ЗАВЖДИ ВІДКРИТІ ДЛЯ БАТЬКІВ». БЕЗПОСЕРЕДНЄ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ЖИТТЯМ ДІТЕЙ В ДНЗ ДОЗВОЛЯЄ БАТЬКАМ ПЕРЕКОНАТИСЯ, ЩО ВИХОВАННЯ ЗНАХОДИТЬСЯ В УМІЛИХ І НАДІЙНИХ РУКАХ. НЕВІД’ЄМНОЮ ТА ДУЖЕ ЕФЕКТИВНОЮ ФОРМОЮ РОБОТИ З БАТЬКАМИ Є ПРОВЕДЕННЯ СУМІСНИХ ЗАНЯТЬ, ДОЗВІЛЬ, СПОРТИВНИХ СВЯТ ТА НАРОДНИХ РОЗВАГ.16 ЛЮтого 2017 РОКУ В ДОШКІЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ПРОЙШОВ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ "Хай у серці кожної людини живе любов до україни!"

Мета: Створити єдиний освітній простір з національно-патріотичного виховання «Дитячий сад - сім`я». Об’єднати педагогів, батьків та дітей у спільній діяльності. Навчати встановлювати взаємозв’язок дитини – педагог –батьки. Виховувати бажання допомагати один одному. Розвивати гарні взаємовідносини між дорослими та дітьми.

Завдання: допомогти Батькам зрозуміти цінність патріотичного виховання, його особливу роль у майбутньому нашої держави та її громадян.

Близько 20 батьків були присутніми на заняттях у групах: "Слоненятко". "Мандрівники", "Кіндер Сюрприз", "Ведмежатко", англомовній групі "The Bell"

Ознайомитися з планом заходів можливо на сторінці "Події"

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi